"Cultuur aan de Maas 2023" naar laatste zondag in augustus ??

Het bestuur van stichting Cultureel Hart Cuijk onderzoekt momenteel of het mogelijk is haar achttiende Cultureel Festival, weer terug te plaatsen naar de laatste zondag van augustus in 2023, ondanks dat nu al  bekend is dat formule 1 in Zandvoort ook op deze dag gaat plaats vinden.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas 2023,” zal deze Culturele Dag vol goede moed weer georganiseerd worden in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk, het Centrum Management Cuijk en een aantal betrokken sponsoren. Het festival "Cultuur aan de Maas 2023," wordt zoals voorheen gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van de Protestantse Kerk tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.  De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er komen weer optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen uit onze grote gemeente Land van Cuijk.

Concerten, straattheater en liveoptredens van jong talent zullen van dit festival weer een complete Uitmarkt gaan maken. Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn komen weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op deze dag.

Voor de Kraamhouders Boeken en Kunst volgen binnenkort weer de uitnodigingen voor deelname.

Ook voor de deelnemers met zang, muziek, theater, etc. worden de uitnodigingen spoedig verstuurd.

Binnenkort volgt op deze site de eerste concept informatie van de diverse optreedplekken, dit geeft alvast een indruk wat er op dit komende cultureel festival te gebeuren staat.

Voor meer info over de Culturele Dag 2023; 

Secretariaat Cultureel Hart Cuijk;
Mobiel: 06.80125750
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Bebording Culturele Instellingen Cuijk

Sinds juni 2009 vindt er overleg plaats over de opvolging van de ‘Culturele Route’ in het centrum van Cuijk. Aan dat overleg nemen naast de Gemeente Cuijk en het bestuur van Cultureel Hart Cuijk ook enkele culturele instellingen deel. Resultaat van dit overleg is o.a. de aanbieding aan alle Instellingen die participeren in het CHC van het schildje van de Stichting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via de ANWB (voor monumenten) of voor andere culturele instellingen via de gemeente Cuijk een tekstbord aan te vragen. Ook wordt nagedacht over het plaatsen van Routeborden bij de invalswegen van de Gemeente Cuijk. Daarvoor zouden de bestaande Info-borden kunnen worden gebruikt.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 november 2010 is afgesproken dat alle culturele instellingen op de hoogte gebracht worden van de verdere ontwikkelingen rond deze bebording. Er zal dan een ‘meekijkmoment’ worden vastgesteld.

   

Info over de Culturele Dag 2011 Info

Secretariaat : Cultureel Hart Cuijk    
Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk        

 0485-318337
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 www.cultureelhartcuijk.nl

Beeldende Kunstenaars Cuijk

Beeldende Kunstenaars Cuijk
De instelling is opgericht in 1990 als Stichting Beeldende Kunstenaars Cuijk, BKC
Kunstenaars uit de gemeente Cuijk hebben hun krachten gebundeld om gemeenschappelijke doelen te realiseren:
* Het profileren van de beeldende kunstenaars uit het Land van Cuijk, met name uit de gemeente Cuijk
* Het organiseren van collectieve tentoonstellingen en projecten
* Het stimuleren van een actief kunstbeleid binnen de gemeente
* Aanspreekpunt overheid en bedrijfsleven
* Het bevorderen van opdrachten aan leden en het aankopen bij leden

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors