"Cultuur aan de Maas 2023" naar laatste zondag in augustus ??

Het bestuur van stichting Cultureel Hart Cuijk onderzoekt momenteel of het mogelijk is haar achttiende Cultureel Festival, weer terug te plaatsen naar de laatste zondag van augustus in 2023, ondanks dat nu al  bekend is dat formule 1 in Zandvoort ook op deze dag gaat plaats vinden.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas 2023,” zal deze Culturele Dag vol goede moed weer georganiseerd worden in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk, het Centrum Management Cuijk en een aantal betrokken sponsoren. Het festival "Cultuur aan de Maas 2023," wordt zoals voorheen gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van de Protestantse Kerk tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.  De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er komen weer optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen uit onze grote gemeente Land van Cuijk.

Concerten, straattheater en liveoptredens van jong talent zullen van dit festival weer een complete Uitmarkt gaan maken. Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn komen weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op deze dag.

Voor de Kraamhouders Boeken en Kunst volgen binnenkort weer de uitnodigingen voor deelname.

Ook voor de deelnemers met zang, muziek, theater, etc. worden de uitnodigingen spoedig verstuurd.

Binnenkort volgt op deze site de eerste concept informatie van de diverse optreedplekken, dit geeft alvast een indruk wat er op dit komende cultureel festival te gebeuren staat.

Voor meer info over de Culturele Dag 2023; 

Secretariaat Cultureel Hart Cuijk;
Mobiel: 06.80125750
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors