Bebording Culturele Instellingen Cuijk

Sinds juni 2009 vindt er overleg plaats over de opvolging van de ‘Culturele Route’ in het centrum van Cuijk. Aan dat overleg nemen naast de Gemeente Cuijk en het bestuur van Cultureel Hart Cuijk ook enkele culturele instellingen deel. Resultaat van dit overleg is o.a. de aanbieding aan alle Instellingen die participeren in het CHC van het schildje van de Stichting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via de ANWB (voor monumenten) of voor andere culturele instellingen via de gemeente Cuijk een tekstbord aan te vragen. Ook wordt nagedacht over het plaatsen van Routeborden bij de invalswegen van de Gemeente Cuijk. Daarvoor zouden de bestaande Info-borden kunnen worden gebruikt.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 november 2010 is afgesproken dat alle culturele instellingen op de hoogte gebracht worden van de verdere ontwikkelingen rond deze bebording. Er zal dan een ‘meekijkmoment’ worden vastgesteld.

   

Info over de Culturele Dag 2011 Info

Secretariaat : Cultureel Hart Cuijk    
Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk        

 0485-318337
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 www.cultureelhartcuijk.nl

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond