Cultuur aan de Maas in Cuijk ondanks minder mooi weer een geslaagd festival

De organisatoren van Cultuur aan de Maas kijken met een goed gevoel terug op deze 7e editie.

Het evenement trok zeker 3000 bezoekers ondanks het minder mooie weer. Topper tijdens dit festival was het klooster van de Paters Oblaten aan de Grotestraat. Naar schatting hebben ruim 1500 nieuwsgierigen de kans aangegrepen om dit karakteristieke pand in Cuijk en de daarbij behorende tuin eens van dichtbij te bekijken. Ook de vele optredens trokken volop belangstellenden. De kraamhouders van boeken en kunst waren door de slechte weersomstandigheden wat minder tevreden over hun verkoopcijfers.

Kinderboekenschrijfster en illustratrice Dinie Akkerman ontving de 2e Bronzen Merlet uit het Wapenschild van Jan I, heer van Cuyk. Ze vond het maar een lelijk ding; ‘dat zou ik zelf mooier gemaakt hebben’, zei ze met een ondeugende knipoog. Historie is echter niet meer te herschrijven en het wapenschild van Jan van Cuyk al helemaal niet!

Het bestuur Cultureel Hart Cuijk en de leden van de werkgroep "Cultuur aan de Maas" bedanken iedereen die medewerking heeft verleend tot het welslagen van deze dag.

 

U vindt hieronder enkele foto impressies van deze uit-markt.


 Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond