Praat en denk mee over de canon van Cuijk

 

Tijdens het afscheid van burgemeester Schoots op 27 januari jl. kreeg de burgemeester een voorzet van de canon gemeente Cuijk als afscheidskado.  De eerste Brainstorm-bijeenkomst is op 25 maart  a.s., gemeentehuis Cuijk. 

 

De  Fotoarchiefdienst heeft deze opzet gemaakt. Heeft u belangstelling om deze canon verder uit te werken, kom dan op 25 maart om 20.00 uur naar de raadzaal van het gemeentehuis.  

Wij tonen u dan uiteraard hoe de canon er nu uitziet. Uw op- en aanmerkingen zijn van harte welkom.

Meld u voor 22/3 a.s. aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of -als u geen PC gebruikt- via tel.nr. 0485-396607 of 0485-396711. 

Stichting Cultureel Hart Cuijk is aanwezig. We stellen het zeer op prijs als van de culturele instellingen en gilden zelf ook nog een afvaardiging komt. Dus: meld u aan en praat mee over de canon van de gemeente Cuijk!

 

 

 

Info over de Culturele Dag 2010 Info

Secretariaat : Cultureel Hart Cuijk    
Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk        

 0485-318337
 infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 www.cultureelhartcuijk.nl

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond