Logo - schild voor de Cuijkse Culturele Instellingen

In de afgelopen maanden is gewerkt aan een plan om de Culturele Instellingen in het Centrum van Cuijk beter onder de aandacht van een breder publiek te brengen. Een werkgroep bestaande uit leden van de VVV – regio Cuijk, de werkgroep Recreatie en Toerisme, de Gemeente Cuijk en de Stichting Cultureel Hart Cuijk hebben een ‘centrumplan’ opgesteld.

Dit plan is een eerste stap; daarna volgen de overige gebieden in onze gemeente. Iedere Culturele Instelling die participeert in de Stichting Cultureel Hart Cuijk heeft van de Gemeente Cuijk een schildje met daarop het logo van de Stichting Cultureel Hart Cuijk ontvangen. Een volgende stap is het plaatsen van de bekende informatiebordjes bij de Instellingen. Daarna volgen nog grote overzichtsborden in de kerkdorpen en bij de VVV in het centrum van Cuijk.

 

Info over de Culturele Dag 2010 Info

Secretariaat : Cultureel Hart Cuijk    
Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk        

 0485-318337
 infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 www.cultureelhartcuijk.nl

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond