PROGRAMMA CULTUUR CAFE CUIJK 27 december

 UITNODIGING

 Cultuurquiz en Toerisme in laatste editie CCC

 Het bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk kijkt nu al met voldoening terug op het experiment ‘Cultuur Café Cuijk’. De eerste twee edities voldeden helemaal aan de vooraf gestelde doelstelling: informatie, contacten leggen en gezelligheid. Ook de derde en voorlopig laatste editie van het CCC krijgt dat informele karakter.

 Op vrijdagmiddag 27 december zal Erik van den Dungen het spits afbijten met een presentatie over het Regionaal Bureau voor Toerisme van het Land van Cuijk. Hoewel deze organisatie nog in de steigers staat, moet 2014 het jaar worden waarin het Regionaal Bureau echt naar buiten treedt. Een eerste doorkijk wordt wellicht op de derde Kerstdag in Cuijk gegeven.

 Daarna komen de Cuijkse politieke partijen aan de beurt. Zij worden aan de tand gevoeld in een bijzondere Cultuurquiz. Juist in 2013 stond ‘Cultuur’ hoog op de politieke agenda met de herziene Cultuurnota, de thema – avond over Cultuur en de raadsexcursie in Cuijk. Ook landelijk wist Cuijk de aandacht op zich te vestigen met een omstreden beeld in de Beeldentuin, dat als beloning nog twee extra jaren op die locatie blijft staan. Daarnaast vierde de organisatie Cultuur aan de Maas haar tweede lustrum met een grootse Internationale uitgave op zondag 25 augustus 2013.

 Deze twee onderwerpen moeten er voor zorgen dat veel geïnteresseerden na de Kerstdagen op vrijdag 27 december een paar prettige en informatieve uurtjes kunnen doorbrengen in Restaurant Marietjes Beurs aan de Grotestraat 26 te Cuijk.

Aanvang 16.00 uur. De toegang is gratis. Het bestuur van CHC nodigt u graag uit die namiddag daarbij aanwezig te zijn!

Deze editie is voorlopig de laatste van drie. Het bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk gaat zich samen met de werkgroep CadM in de komende maanden richten op de elfde editie van Cultuur aan de Maas op zondag 31 augustus 2014.

 Het Bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk