PROGRAMMA CULTUUR CAFE CUIJK 29 november

 MUZELINCK EN FAD IN CCC

De eerste editie van het Cultuur Café Cuijk is succesvol verlopen. Ruim veertig cultuurliefhebbers beleefden een genoeglijke middag met ondermeer twee boeiende presentaties. Op vrijdagmiddag 29 november staat het tweede CCC op het programma. Het bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk heeft voor die middag twee interessante presentaties kunnen vastleggen.

Allereerst komt adjunct – directeur Lex van Hulten van Muzelinck, Centrum voor de Kunsten Cuijk zich voorstellen. Zijn centrum is sinds enige maanden actief in de gemeente Cuijk als opvolger van De Meander. Hij wil met passie komen vertellen over de visie en de missie van Muzelinck in Cuijk.

Vervolgens gunt Jos Janssen namens de Foto Archief Dienst Cuijk ons een kijkje in de keuken van zijn instelling. Hoe wordt teruggekeken op de expositie ‘Onderwijs in de Gemeente Cuijk’ en hoe wordt de volgende tentoonstelling ‘Ik wil Nóler(s) zien’ – over de 55 – jarige geschiedenis van dit Cuijkse Carnavalsgezelschap, voorbereid.

Kortom; een boeiend programma dat iedere cultuur - geïnteresseerde gratis met een kopje koffie wordt aangeboden op vrijdagmiddag 29 november van 16.00 – 18.00 uur in Marietjes Beurs, Grotestraat 26 Cuijk.